Kategorija: Udruge

Dočekali smo sunčanu srijedu, 2. lipnja, kako bismo realizirali suradničke sportske aktivnosti sa OŠ Blage Zadre Vukovar (razredi 2a, 3a i 3b) i DV Vukovar 2 (grupa Zečići), na otvorenom, u manjim skupinama te poštujući epidemiološke mjere.

• na igralištu OŠ Blage Zadre sudionici su radili: poligon (sunožno skakanje, trčanje unazad, sprint, staza za balans i štafetu), skakanje u vreći te potezanje užeta
• na igralištu Sportskih objekata Vukovar dočekala nas je vrtićka grupa Zečići sa kojima smo radili manji poligon - provlačenje kroz prepreke, stazu za balans, trčanje unazad, preskakanje sunožno i štafetu. To je bilo zagrijavanje za pravo natjecanje - skakanje u vreći i potezanje užeta.
Smijeha, sportskog duha i energije nije nedostajalo. Bio je ovo sportski produktivan dan!

Svaki sudionik je kao nagradu za sudjelovanje dobio medalju i pehar za razred/skupinu te su se počastili sokićima, voćem i ukusnim fornetama. Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i suradnji!

Pozivamo vas da se uključite u projekt Što sve sportom mogu ja!, jer vas čeka dobro društvo te sportska pozitivna energija! Više info o projektu na: https://vukovarski-leptirici.hr/sto-sve-sportom-mogu-ja/

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.