Kategorija: Udruge

Humanitarna udruga Duga Vukovar poziva da sudjelujete u online anketnom istraživanju o kulturi doniranja (filantropiji) u Hrvatskoj.

Cilj ankete je istražiti ponašanja potencijalnih donatora u donošenju odluke za davanja i sudjelovanja u filantropskim aktivnostima te koliko i na koji način doprinose za opće dobro.

Rezultati istraživanja pomoći će u osmišljavanju i definiranju donacijskih programa s ciljem postizanja financijske održivosti i održivosti misije neprofitnih organizacija, razvijanju odnosa sa donatorima i u konačnici pružanju usluga i zadovoljenu osnovnih životnih potreba krajnjih korisnika.

Anketni upitnik možete pronaći na poveznici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2zY3EuHZBCdbO4b_JEyYFmHvd1m1S8hf2kkOqwS4vukST7w/viewform?usp=sf_link

Za ispunjavanje upitnika potrebno je 5-10 minuta.
Unaprijed se zahvaljujemo za vaše izdvojeno vrijeme.

Ovim putem pozivamo zainteresirane volontere koji se žele uključiti u istraživanje da se jave pisanim putem na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova aktivnost provodi se u sklopu projekta TEACHgiving-zajedno protiv siromaštva hrvatskog sela podržanog kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova u partnerstvu za Centrom za edukaciju i informiranje potrošača Bilje.

„Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Humanitarne udruge Duga Vukovar i ne održava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.“