Kategorija: Udruge

 Kako ove godine Društvo „Naša djeca" Vukovar nije bilo u mogućnosti organizirati tradicionalnu dječju povorku kroz središte grada zbog radova na gradskoj šetnici ove vesele dane odlučili smo sa djecom predškolske dobi organizirati ples pod maskama koji je i održan 04.03.2014. godine u Ružičkinoj kući , a sa djecom školske dobi obilježiti na drugačiji način.
Pozvali smo sve osnovne škole grada Vukovara da se prilikom poklada u svojim objektima fotografiraju, te nam pošalju izbor fotografija maski kako bismo ih nagradili, što je i tradicija DND-a Vukovar. Na natječaj su pristigle krasne maske iz OŠ Siniše Glavaševića, OŠ Josipa Matoša i OŠ Nikole Andrića. Nakon dugog vremena je odlučeno.
Nagradu u iznosu 200 kn za najveselije maske dobili su učenici OŠ Siniše Glavaševića,nagradu u iznosu od 300 kn za najkreativniju masku dobila je maska Vuk, fotografija br 088 iz OŠ Nikole Andrića, a nagradu u iznosu od 500 kn za najoriginalniju masku dobila je maska Sulejman Veličanstveni iz OŠ Josipa Matoša. Sretni dobitnici nagrade mogu preuzeti u Društvu „Naša djeca" K.A.Stepinca 48 svaki dan u vremenu od 07-11 sati.
Čestitamo dobitnicima i vjerujemo kako će nagrade biti dobro utrošene.