×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/09/25/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/09/25/06
Ispis
Kategorija: Udruge

{gallery}2014/09/25/06{/gallery}Zamjenica gradonačelnika Vukovara Marija Budimir posjetila je djelatnike PRONI Centra Centra za socijalno podučavanje s ciljem upoznavanja programa i projekata koje provode. U prostorijama Info centra za mlade Vukovar djelatnici PRONI Centra za socijalno podučavanje Goran Jelenić i Karolina Šoš Živanović predstavili su svoje dugoročne programe među kojima su najprepoznatljiviji Info centar za mlade Vukovar i program Šalter. Zamjenicu vukovarskog gradonačelnika upoznali su s tekućim i budućim aktivnostima u okviru ova dva programa, te predstavili novi program usmjeren k uspostavi Volonterskog centra Vukovar i razvoju volonterstva na području grada na kojem je i Grad Vukovar partner.

Tijekom posjete razgovoralo se i o važnosti ponovne uspostave Savjeta mladih grada Vukovara te službenog usvajanja Lokalnog programa za mlade koji bi poslužio kao temelj i strategija razvoja rada s mladima na području grada Vukovara.

Istaknute su i potrebe i problemi mladih, kao i udruga koje se bave radom s mladima, među kojima su prostori za provedbu aktivnosti, redovito financiranje, ali i važnost međusektorske suradnje u svrhu osiguravanja kvalitete življenja mladih, što je i misija PRONI Centra za socijalno podučavanje.