Kategorija: Udruge

{gallery}2014/12/17/06{/gallery} Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica'' Vukovar organizirala je 16. prosinca osmi domjenak sa prigodnim božićnim programom kojega su uz pomoć voditelja izveli naši korisnici, a gostima je također prezentiran i uspješan rad u protekloj godini.
Domjenku je prisustvovalo više od stotinjak gostiju između kojih su bili članovi Udruge i njihovi roditelji,a u goste smo pozvali i sve one koji su nam u protekloj godini uvelike pomogli u radu i s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju. Ispred Grada Vukovara gošća nam je bila dogradonačelnica Marija Budimir, zatim predstavnici Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, OŠ Josipa Matoša, predstavnik Karoline d.o.o. te dr. Jadranka Ban.
Posebno iznenađenje večeri bio je Djed Božićnjak koji je razveselio sve prisutne, podijelio poklone i učinio da ova večer ostane nezaboravna. Pokloni su bili dar UZOSIO Golubica Vukovar, Grada Vukovara te Vukovarsko-srijemske županije.
Poslije službenog dijela nastavljeno je druženje uz pjesmu i ples, a gosti su imali priliku pogledati i izložbu radova naših korisnika.