Kategorija: Dani sjećanja "Vukovar-mjesto posebnog pijeteta"

{gallery}2015/11/14/02{/gallery} Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček nazočio je 1. memorijalnom natjecanju u francuskom boksu „Jean-Michel Nicolier" koje se u Sportskoj dvorani u Borovu Naselju održava u sklopu popratnog programa Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2015.

Organizator turnira je Klub francuskog savate boksa „Jean-Michel Nicolier" iz Slavonskog Broda koji ovim memorijalnim natjecanjem želi odati dužno poštovanje prema francuskom državljaninu i vukovarskom branitelju Jean-Michel Nicolieru po kojemu njihov klub nosi ime. Želja im je da kroz natjecanje u francuskom boksu, dostojanstveno i primjereno odaju počast svim sudionicima obrane Vukovara, grada-simbola hrvatske slobode.

U ovome je natjecanju sudjelovalo deset ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a turnir je svečano otvorio predsjednik Hrvatskog savate saveza Siniša Kovačić. Predstavnici Hrvatskog Savate Saveza , Kluba organizatora i obitelji Nicolier položili su vijence na most Jeana Michela Nicoliera u Vukovaru.