Kategorija: Vijeće za prevenciju

Na izuzetno emotivnoj prezentaciji Akcijskog plana „Pandorine kutije“, a koju su u prostoru Zajedničkog vijeća općina održale partnerske organizacije na projektu - Novosadska novinarska škola, Medijska inicijativa iz Sarajeva, Institut Stine iz Splita i Centar za nezavisno novinarstvo iz Budimpešte, prisutni su mogli čuti analize i podosta informacija o organiziranoj borbi protiv seksualnog nasilja nad djecom kroz aktivnosti mreže organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Mađarskoj.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo pozdravio je prisutne i čestitao na postignućima projekta te podržao daljnje aktivnosti udruga u razvoju lokalne zajednice, a osobito na ovom osjetljivom polju.
Prezentaciji je prisustvovao i Viši referent za razvoj civilnog društva, rad s mladima i nacionalnim manjinama Siniša Mitrović u svojstvu člana koordinacijskog tima Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru.
Inače, na navedenoj prezentaciji dogovorena je i suradnja u razmjeni vrijednog informativnog materijala koje ćete uskoro imati prigodu vidjeti i na stranicama Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru.
Više informacija o projektu možete pročitati na www.stina.hr i kao i na ovom portalu www.pandorasbox.rs/hr