Kategorija: Vijeće za prevenciju

logo ostani slobodanVijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru tijekom mjeseca borbe protiv ovisnosti (15.11. – 15.12.) uključuje se u kampanju Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Vukovarsko-srijemske županije.

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Vinkovačkom televizijom provodi od 15. studenog 2014. godine medijsku kampanju borbe protiv ovisnosti o duhanskim proizvodima, alkoholu i drogama, koja će biti usmjerena na roditelje i djecu od 13 – 19 godina starosti.

Slogan navedene kampanje je „Ostani slobodan – stop ovisnosti".

Kampanja se provodi s ciljem podizanja razine svijesti javnosti o ovom problemu, te kako bi se zajedničkim naporima pridonijelo ostvarivanju istog cilja učinkovite borbe protiv svih oblika ovisnosti, a posebice suzbijanju zlouporabe droga u našem društvu.

Zlouporaba droga i ostalih ovisničkih sredstava je globalni problem koji zahtijeva provedbu suvremenog, kompleksnog programa prevencije, edukacije, ranog liječenja i otkrivanja ovisnika, rehabilitacije, resocijalizacije, uz potporu i doprinos svih tijela.

Pogledajte informativni letak na našim stranicama...(link)