×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/05/19/07
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/05/19/07
Ispis
Kategorija: Vijeće za prevenciju

{gallery}2016/05/19/07{/gallery}Kroz tri dana više od 20 volontera s djelatnicima PRONI Centra okupilo se na dječjem igralištu u Borovu naselju i oslikalo zidove koji okružuju igralište motivima bliskima djeci kao što su cvijeće, bubamare, leptiri i šarene boje te oblaci. Također, između dječjih motiva naslikani su i likovi iz crtanih filmova "Malci" i "Madagaskar" zbog čega su djeca posebno oduševljena.

I djeca su se uključila u akciju tako što su otisnuli dlanove u raznim bojama na zid kojega smo obojali za tu namjenu.

U ovu volontersku akciju uključili su se i zaposlenici tvrtke Transcom WorldWide i pomogli u bojanju likova te će u dogovoru s Vijećem za prevenciju sufinancirati kupnju velikog tobogana.

Hvala od srca svim volonterima i volonterkama bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Također, hvala i roditeljima i djedovima i bakama koji su nas podržavali ova tri dana i pokazali zadovoljstvo našom akcijom te nam dali prijedloge za daljnje poboljšanje igrališta.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i grada Vukovara.