Kategorija: Javna ustanova u kulturi "Hrvatski dom Vukovar"

Hit komedija Kazališta Planet art VELIKA ZVJERKA gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u srijedu, 27. rujna u 20 sati. Ulaznice (40 kuna parter, 30 kuna balkon) prodaju se od 20. rujna na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13h i 2 sata prije predstave.

Tekst: Roger Rueff.
Uloge: Filip - Slavko Juraga, Relja - Marko Torjanac, Robert - Luka Dragić.
Režija: Slavica Knežević. Prijevod: Marko Torjanac.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha...? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.