Kategorija: Dječji vrtić Vukovar I

U PO Leptirić, događa se nešto čudno. Čuju se neki zvukovi. Neke melodije. Neke pjesme. Ako ste prolazeći pored tog vrtića zastali i zapitali se što se događa unutra, evo odgovora.


Danas je u PO Leptirić dan otvorenih vrata. Ali ove godine smo odlučili učiniti taj dan još svečanijim, melodičnijim, veselijim, i posebnijim. Mnogi sadašnji učenici te škole su bili i polaznici našeg vrtića, a i same odgojiteljice kažu da su glazbeni talent prepoznavale u njima još dok su bili mali. Sada su to velika djeca, koje iza sebe imaju već nekoliko godina glazbenog iskustva, brojne nagrade i nastupe.
Upravo se oni vraćaju u vrtić koji su prije puno godina pohađali i sviraju nekim novim klincima. Svi učenici glazbene škole posjetili su sve odgojene skupine, prezentirali su djeci instrumente ne kojima sviraju, odgovorili na sva dječja pitanja i naravno, pokazali im kako se svira gitara, flauta, klavijature, tambura, bisernica, harmonika, violina ….

Roditelji su bili pozvali uključiti se: doći, vidjeti, podržati, pa čak i sudjelovati. Ovom prilikom želimo se zahvaliti gospodinu Beloviću na sudjelovanju i glazbenom doprinosu.
Uz takve poticaje, djeca su svoj rad nastavila u brojnim, pripremljenim aktivnostima.

Vjerujemo kako smo na ovaj način zagolicali maštu nekom djetetu u kojemu čuči potencijalni glazbenik te mu na taj način otvorili vrata ovoj vrsti umjetnosti.