×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/12/03/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/03/06
Ispis
Kategorija: Dječji vrtić Vukovar II

U sklopu provođenja preventivnih i zaštitnih programa, stručna savjetnica za prevenciju i planiranje Područnog ureda za zaštitu i spašavanje, dipl. oec. Iva Špoljarić, realizirala je preventivni program pod nazivom Edukacija djece u području zaštite i spašavanja u slučaju nesreća. Pored upoznavanja s opasnostima djeca najstarije skupine poučavana su i o pravilnom reagiranju u situacijama požara, poplave i potresa. Djeca su iskazala veliku zainteresiranost za ovu tematiku, postavljajući brojna pitanja i iznoseći svoja osobna iskustva.

Nakon kratkog i zanimljivog poučavanja djece o opasnostima i uputama o preventivnom djelovanju i vještinama samozaštite u slučaju nesreća, djeca su posjetila Područni ured centra 112 u Vukovaru. Ovom prigodom djelatnici centra: pročelnik dipl.ing Zdenko Lovrić, voditelj Zlatko Kamerla i operateri Miroslav Caha i Antun Filipović, upoznavali su djecu o funkcioniranju ove službe te ih upućivali na situacije u kojima je potrebno obavještavati spomenuti centar.

{gallery}2012/12/03/06{/gallery}