×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/01/01/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/01/01/01
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Tradicionalno veliki broj Vukovaraca i Vukovarki odlučilo je zajednički dočekati Novu godinu na Trgu Republike Hrvatske u organizaciji Grada Vukovara i Turističke zajednice grada Vukovara uz pjesmu, ples, kuhano vino, čaj i vatromet. Prava zabava bila je osigurana zahvaljujući Passage Bandu, Tamburaškom sastavu Kristali i zvijezdi večeri Krunoslav Kićo Slabinac koji je Vukovar u 2013. godinu uveo veselim slavonskim bećarcem na opće zadovoljstvo okupljenih.

U prvim minutama Nove 2013. godine slavljenicima se obratio gradonačelnik Vukovara Željko Sabo zajedno sa kolegom gradonačelnikom grada Kaštela Josipom Berketom, koji je Novu godinu također dočekao u Vukovaru. Obojica su poželjela građanima i građankama Vukovara puno zdravlja, sreće i blagostanja u 2013. godini, a gradonačelnik Vukovara Željko Sabo u novogodišnjoj noći putio je svojim sugrađankama i sugrađanima još i poruku o optimizmu kojemu se trebamo okrenuti jer, kako je rekao, Vukovar čeka svjetla budućnost.

{gallery}2013/01/01/01{/gallery}