Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

„Dan zaljubljenih" se i ove godine službeno obilježio u vukovarskom restoranu „Nada" na Lušcu svečanim ručkom koji je organizirao Grad Vukovar na inicijativu gradonačelnika Željka Sabe. Svojoj ljubavi nakon pedeset i više godina zajedničkog života svjedočila su četrdeset i tri para s područja Vukovara.

Na svečanosti povodom Valentinova nazočili su: Veronika i Ivan Kefer, Ivka i Stjepan Otrok, Jela i Andrija Lordan, Natalija i Đuro Milošević, Olga i Milan Dobrijević, Magdalena i Ilija Bartolović, Marijana i Antun Fazekaš, Ida i Emil Falćan, Viktorija i Đuro Međeši, Ilonka i Karlo Foriš, Marija i Ljudevit Foriš, Marica i Ivan Šutić, Manda i Ivan Marošinec, Ljuba i Ivan Galić, Dušanka i Mijo Valečić, Zora i Antun Kraml, Vera i Slavko Podunajec, Melanija i Mirko Pap, Mira i Ivan Moržan, Ivica i Slavko Knezović, Slavica i Stjepan Sabo, Franciska i Ivan Paciga, Blanka i Đuro Vereš, Manda i Momir Serdaš, Zlatica i Nikola Rak, Koviljka i Petar Gačić, Mirjana i Milan Nikić, Dimitra i Ištvan Horvat, Marija i Ivan Grubišić, Agica i Zdravko Narić, Marija i Ivan Bertok, Delfa i Milan Marić, Ana i Gojko Ivaz, Marija i Franjo Kovač, Matilda i Dujo Džanak, Ljubica i Čedomir Živanović, Nedjeljka i Milan Marić, Stana i Stjepan Obradović, Bosiljka i Stamenko Maksimović, Drina i Blago Čolak, Vesna i Milivoj Ćosić, Ana i Pero Musulin te Štefica i Dragan Bekić.

Bračne parove pozdravio je predsjednik gradskog vijeća Goran Bošnjak poželjevši im sve najbolje s nadom da će ovakav način proslave Valentinova postati tradicija u našem gradu.

Okupljenima se obratio i sam gradonačelnik rekavši kako su upravo oni, svjedoci polustoljetnje ljubavi, izvrstan primjer mladima danas te im je poželio sreću i zdravlje u daljnjem zajedničkom životu.

Svečanosti su nazočili i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, zamjenici gradonačenika Željko Pinjuh i Dejan Drakulić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragice Holoker – Radumilo.

Slavljenici su mladim parovima savjetovali da budu tolerantniji jedni prema drugima i da ne odustaju čim nešto krene po zlu, već da budu strpljivi i njeguju svoju ljubav.

Druženje je održano u odličnom raspoloženju na zadovoljstvo Vukovarki i Vukovaraca koji su dokaz da je ljubav nešto najljepše što se može dogoditi u životu čovjeka. Kao uspomenu na ovaj poseban dan bračni parovi su dobili Vukovarski spomenar vukovarca Pavla Pavličića, vino vinarije Šmidt te bombonjeru.

{gallery}2013/02/15/02{/gallery}