Kategorija: Upravni odjel za društvene djelatnosti

14. po redu Vukovarski etno sajam je na početku jeseni sa sobom u naš grad doveo pregršt događaja, a jedan od njih je i Vukovar OktoBierFest.

Manifestacija je to kulturnog i humanitarnog karaktera, osmišljena kao festivalski program u cilju predstavljanja njemačke tradicije i kulture.

Vukovar OktoBierFest u organizaciji je Lions kluba Vukovar, Udruge Nijemaca i Austrijanaca, Grada Vukovara te Turističke zajednice grada Vukovara, a bogati program uz razna piva i delicije, upotpunili su i plesni i pjevački zborovi njemačke nacionalne manjine iz Hrvatske, Srbije i Mađarske.

4. po redu Vukovar OktoBierFest otvorio je zamjenik gradonačelnika grada Vukovara, Filip Sušac poželjevši svim građanima dobru zabavu, a posjetiteljima ugodan boravak u Vukovaru.

„Vukovarski etno sajam ove godine zaista je pravo središte raznih manifestacija za sve dobne skupine. Zadovoljstvo je vidjeti ovoliku posjećenost našeg Etno sajma, ali i angažiranost udruga s područja grada da na ovaj način, poput manifestacije OktoBierFesta, promoviraju svoj rad, kulturu i aktivnosti.“, dao je zaključiti zamjenik gradonačelnika Sušac.