Kategorija: Upravni odjel za društvene djelatnosti

Središnji državni ured za demografiju i mlade prioritetno provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere za potpore i olakšice roditeljima u cilju poboljšanja obiteljskog standarda.
e-Dječja kartica – „Mudrica“, primarno je zamišljena kao aplikacija za mobilne uređaje, a namijenjena je korisnicima/roditeljima (udomiteljima i skrbnicima), najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.
Postupak registracije bit će povezan sa sustavom e-Građani kako bi se osigurala točnost podataka korisnika.

Sve dodatne informacije o načinu sudjelovanja i uključivanja u projekt e-Dječja kartica – „Mudrica“ možete pronaći na web stranici: https://e-djecjakartica.hr

ili se izravno obratiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korištenje e-Dječje kartice – „Mudrica“ planirano je u suradnji s javnim i privatnim sektorom te omogućava razne pogodnosti, popuste na proizvode i usluge.
Ovim putem se pozivaju i potencijalni partneri, gospodarski subjekti na području grada Vukovara, koji se žele uključiti u projekt e-Dječja kartica – „Mudrica“.

- Prezentacija za partnere

Ako želite postati partner na projektu javite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Priključite se i postanite partner e-Dječje kartice, podržite obitelji sa djecom za bolju i ljepšu budućnost.