Ispis
Kategorija: Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo

Grad Vukovar u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje putem mjere Javni radovi zaposlio je 50 osoba putem programa Uređenje, revitalizacija i privođenje namjeni javnih površina na području grada Vukovara. Djelatnici programa Javnih radova, kao i svake godine, radit će na uređenju okoliša na području grada Vukovara.

Program Javnog rada traje 6 mjeseci u razdoblju od 10. svibnja 2021. do 09. studenog 2021. godine. 34 osoba biti će 100% financirane od strane Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, a 16 osoba 50% Zavod, 50% Grad Vukovar. Ukupna vrijednost programa Javni radovi iznosi 1.345.532,00 kuna.

„Kroz dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, ovom mjerom radimo na dobrobiti cjelokupne zajednice. Kroz nju povezujemo interese osoba koje su dulje vremena na tržištu rada i teže dolaze do posla, a ujedno doprinosimo razvoju našega grada i njegovom ljepšem izgledu.“, rekao je gradonačelnik Penava.

Predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar, Jasna Kolar, navela je kako je posljednjih 5 godina 325 osoba uključeno u javni rad. „Sigurna sam kako će i ovogodišnji program proći uspješno te da će doprinijeti razvoju našega grada, ali i vašem svakodnevnom životu“, rekla je u obraćanju predstojnica Kolar.