Kategorija: Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo

U tijeku su radovi na pojačanom održavanju javne rasvjete u Čakovečkoj ulici i Cetinskoj ulici. Planirani su radovi na pojačanom održavanju javne rasvjete u Padobranskoj ulici i na dječjem igralištu u Sotinu.
U Čakovečkoj ulici radovi se odvijaju u dijelu od raskrižja sa Kninskom ulicom do kućnog broja 197. Izvršit će se zamjena dva dotrajala stupa javne rasvjete koji su izvan funkcije, popravak temelja stupova i zamjena kabela.
U Cetinskoj ulici u dijelu od Čakovečke ulice do raskrižja s Velebitskom ulicom u duljini od 82m, izvode se radovi na postavljanju tri nova stupa i svjetiljke javne rasvjete.
U Padobranskoj ulici u dijelu od Ulice dvanaest redarstvenika do raskrižja sa Ulicom kralja Petra Krešimira IV u duljini od 80m, planira se postavljanje tri nova stupa i svjetiljke javne rasvjete.
Na dječjem igralištu kod osnovne škole u Sotinu i pristupnoj pješačkoj stazi planira se postavljanje dva stupa i svjetiljke javne rasvjete.
Ovim zahvatima na sustavu javne rasvjete poboljšat će se kvaliteta rasvijetljenosti prometnih površina na navedenim lokacijama i povećati sigurnost u prometu.