Kategorija: Obrazovanje

U natjecanju Alke 11. svibnja 2022. godine, pod vodstvom učiteljice Jasne Panza, sudjelovali su učenici razredne nastave.

Posebno su se natjecali dječaci, a posebno djevojčice. Svi su se trudili postići što veći broj punata. Svaki alkar je uza se imao alkarskog momka i svaka je alkarica uza se imala alkarsku curu. Osim alkara, alkarskog momka, alkarice i alkarske cure veliku ulogu u samom natjecanju imali su alajčauš Luka Lozić i alajčaušica Dora Barišić. Svojim budnim okom pratili su natjecanje i određivali je li sve spremno za novu "trku" te su odobrenje za početak svake trke zatražili od ravnateljice Slavice Mišić. Nakon tri trke bilo je i pripetavanja jer su neki alkari i alkarice imali jedaki broj punata.

Slavodobitnik je alkar Aleksa Milić, 1.a (momak: Filip Jonjić), 2. mjesto osvojio je alkar Marko Jurušić, 2.a (momak: Ruben Gal) i 3. mjesto osvojio je Roko Šimić, 4.a (momak: Antonio Kuća).
Slavodobitnica je alkarica Leona Foriš, 3.a ( cura: Dunja Simeunović), 2.mjesto osvojila je alkarica Bojana Kuzmanović, 3.b (cura: Marta Takač) i 3. mjesto je osvojila alkarica Helena Poštić, 4.a (cura: Mihaela Matić)

Kao na svakom natjecanju i na ovom je bila publika. Pod budnim okom roditelja, djedova, baka, prijatelja i učitelja sve je prošlo baš onako kako je trebalo. Svi su bili sretni i zadovoljni.