Ispis
Kategorija: Najave događanja u gradu

Cilj programa "Superseniori II" je uključivanje osoba starije životne dobi u život zajednice kroz izvaninstitucionalnu organizaciju svakodnevnih aktivnosti s ciljem poboljšanja kvalitete njihova života i smanjenja socijalne isključenosti i siromaštva.

Jedna od brojnih aktivnosti koje provodimo je i edukacijska aktivnost - predavanja o dosmrtnim i doživotnim ugovorima.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe treće životne dobi da nam se pridruže 22. travnja 2021. godine s početkom u 14.45 sati u Udruzi žena Vukovar na adresi Brune Bušića 74 u Borovu naselju kada će voditeljica Referentnog centra Vukovar, Melita Bošnjak, održati drugo predavanje o navedenim ugovorima.

Predavanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera, a u sklopu programa „Superseniori II“ financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a na kojem nam je partner Udruga za podršku žrtvama i svjedocima.

Kroz navedena predavanja želimo informirati i upoznati korisnike s ugovorima o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju i pravnim posljedicama njihovih sklapanja kako bi se što jasnije i konkretnije mogli upoznati s pravima i obvezama prilikom sklapanja navedenih ugovora.