OPUSTITE SE, ZABAVITE I ZALJUBITE UZ CIKLUS ROMANTIČNIH FILMOVA NA OTVORENOM SVAKOG PETKA I SUBOTE U SRPNJU

Ovoga srpnja, u sklopu svog Ljetnog programa, Hrvatski dom Vukovar po prvi put organizira Kino pod zvijezdama, a bit će besplatno za sve gledatelje.

Vukovarsko kino pod zvijezdama održavat će se svakog petka i subote, a vukovarska publika imat će priliku pogledati šarolik izbor romantičnih filmova - američke, francuske, britanske, irske i talijanske kinematografije iz distribucije Discovery-a Hrvatska.

Vukovarke i Vukovarci tako će se moći odmoriti od ljetnih sparina i napornih radnih tjedana uz Drew Barrymore, Bruce Willisa, Sharon Stone, Jude Law-a i mnoge druge poznate i manje poznate zvijezde.

Bilo da se radi o humorističnim nedaćama mladih i zaljubljenih, pismima koja čuvaju uspomenu na životne pustolovine, potrazi za srećom kroz Pariz ili New York te snazi prijateljstva, u ovim toplim i romantičnim filmskim pričama svatko će pronaći nešto za svoj ukus.

Projekcije će se održavati na platou iza Hrvatskog doma, uz pogled na Dunav, ili u slučaju nevremena u dvorani Ružičkine kuće, svakog petka i subote u 21:00 po sljedećem rasporedu:

9.7. pet: Zaljubljeni u Parizu
10.7. sub: Vjeran čovjek
16.7. pet: Već mi nedostaješ
17.7. sub: Uloži na favorita
23.7. pet: Tajno pismo
24.7. sub: Sve što želim
30.7. pet: Slatki snovi
31.7. sub : Kišni dan u New Yorku

ULAZ JE SLOBODAN!

Ponesite sa sobom omiljeno piće i grickalice te dobru volju! Čekamo vas!