Vaša pitanja, prijedlozi, pohvale i kritike

 

{chronoforms}kontakt{/chronoforms}

 


12.04.2013.

Poštovana ekipa iz Grada Vukovara, htio sam vam samo zahvaliti na izvanrednom poslu oko organizacije događanja u Radničkom domu u ponedjeljak. Molim vas da prenesete zahvalu i ostalima iz grada čije kontakte nemam. Nadam se da ćemo se moći nekako odužiti, te da ćemo nastaviti suradnju barem do kraja ovog projekta i primopredaje objekta Gradu.

Još jednom hvala i lijepi pozdrav,

Nenad Kocmur
Programme officer
Local Development Programme
UNDP Croatia


27.02.2013.

Poštovani gradonačelniče,
Javljamo Vam se kako bismo Vam zahvalili na potpori koju ste nam dali još kao lokalnoj udruzi koja je djelovala samo na području grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, a iz koje je proizašla prva nacionalna Udruga srednjoškolaca. Uz Vašu potporu, te potporu Vukovarsko-srijemske županije, uspjeli smo dokazati kako dobre ideje nemaju samo mladi iz Zagreba ili sličnih većih dijelova Republike Hrvatske, te postojanje mladih koji imaju želju aktivno promovirati kulturu različitosti, tolerancije i nenasilja i u ovom kraju koji je često okarakteriziran kao mjesto gdje suživot i tolerancija još uvijek nisu uspostavljeni.
Zbog Vaše prijeko potrebne potpore u počecima našega rada, u ime Udruge srednjoškolaca želimo vam uručiti zahvalnicu.
S poštovanjem.
Filip Markanović,
predsjednik usredHR


18.06.2012.

Poštovani,
U svoje osobno ime i u ime svih učenika i njihovih roditelja, kao i svih zaposlenika naše škole, iskreno se zahvaljujem na Vašem toplom prijamu i pozornosti koju ste poklonili našim učenicima i učiteljima.
Sjećanje na susret s Vama ostat će im u trajnoj uspomeni.
S osobitim poštovanjem,
Ivo Klinac, ravnatelj Osnovne škole Vrgorac


08.06.2012.

Poštovani Dražene !
Puno vam hvala za uloženi trud oko uređenja novog parkinga u Županijskoj 106 ,98 ,100 ,112 , 114 i 116 zgrada.
Predstavnik stanara zgrade 106.


01.06.2012.

Poštovani,
Srdačno se zavaljujemo na gostoprimstvu vašem gradu Vukovaru i gosp. Gradonačelniku Željku Sabi.
Učenici Srednje ekonomske škole Joze Martinovića, Mostar


01.06.2012.

Postovani Urednici !!
Ja samo zelim da vas pohvalim na novom portalu koji ste uveli ,ovo je nesto predivno,za svakog ponesto ,a ka tome ste uveli i kamere kako bi mi koji smo daleko od naseg Vukovara mogli da uzivamo . Stvarno ste za veliku pohvalu. Cestitam .


31.05.2012.

Postovani!
Zahvaljujem se gospođici Danijeli Stanković što je, unatoč svom natrpanom rasporedu, našla vremena da pozdravi osmaše iz Karlovca i time učinila naš boravak u Vukovaru još posebnijim!
Lijep pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu!
Snježana Miroslavić


17.05.2012.

Postovani!
Saljem Vam pohvalu na rad sluzbenica u maticnom uredu Vukovar, konkretno gdja. Jelena Brala. Naime dobio sam cerkicu koja se rodila u Srbiji ali zahvaljujuci profesionalnoj pomoci sluzbenica sve sam zavrsio u maksimalno brzom roku u Vukovaru. Posto zivim u Skandinaviji, usteda vremena mi je bila od krucijalnog znacaja.
Jos jednom iskazujem veliku zahvalnost svim sluzbenicama koje su mi i preko telefona objasnile proceduru upisa novih hrvatskih gradjana. Ovim postupcima ste i dokazali da je Hrvatska u EU.
Iskreno Vas
Jovan Nikolic


16.04.2012.

Sve pohvale za stranice grada, informativne su i aktualne. Bilo bi lijepo kada bi pojedine, posebno zanimljive teme ili rasprave mogli postaviti kao video prilog (npr. prezentacija projekta Vukovar-Vučedol i sl.) ako ne iziskuju posebne napore u svakom smislu (cijena, tehnika itd). Ali i bez toga sve pohvale...!
Vlado I.

O: Poštovani,
zahvaljujemo na pohvalama.
Svi bitni događaji u gradu Vukovaru se snimaju, što video, što audio. Tako imate sekciju video zapisi sa video klipovima događanja u gradu, a također i audio zapise sa sjednica Gradskog vijeća.
Kao što možete vidjeti na novim stranicama, osnovna ideja vodilja kod redizajna stranica nam je bila povećati transparentnost rada gradske uprave i omogućiti lakši i jednostavniji kontakt građana sa upravom i čelnim ljudima u gradu. U tom smjeru ide i Vaš prijedlog i moram Vam reći da i mi također razmišljamo o nečemu sličnom, ali za sada nemamo tehničke mogućnosti to ostvariti na taj način.
Što se konkretne teme tiče (projekt Vukovar-Vučedol), upravo pripremamo fotogaleriju na tu temu gdje će građani moći barem donekle vidjeti jedno od idejnih rješenja koje je prezentirano gradskim vijećnicima i gradskoj upravi.


04.04.2012.

Poštovani,
ovim putem želim se zahvaliti u ime Centra za istraživanje, edukaciju i promicanje ravnopravnosti spolova ŽAR na tome što nam je na raspolaganje stavljen prostor Vijećnice Grada za potrebe organiziranja naše aktivnosti predstavljanja Ženskog suda jučer, 03. travnja 2012. Također se posebno želim zahvaliti na susretljivosti i podršci djelatnika Grada koji su pomogli da naše događanje protekne kako je planirano i bez ikakvih poteškoća, posebno vezano uz tehničku podršku oko prikazivanja filma kao jednog od važnih dijelova događanja.

Srdačan pozdrav,
Milena Babić
Koordinatorica Centra ŽAR


29.03.2012.

Lijep pozdrav
Htio sam samo reći da je novi izgled stranice odličan i puno lijepši nego prijašnji, napokon da netko prati novije trendove izgleda internet stranica. Također mi se sviđa mogućnost postavljanja pitanja gradonačelniku,te mogućnost prijavljivanja komunalnih problema te mogućnost praćenja riješavanja prijave (vidjet ćemo da li će to u stvarnosti funkcionirati tako, nadam se da hoće)
Pozdrav od vukovar u srcu

O: Poštovani,
zahvaljujemo se na pohvalama.
Drago nam je da su građani prepoznali novitete koje nastojimo uvesti kako bismo poboljšali interakciju građana s gradskom upravom i kako bismo ubrzali rješavanje njihovih problema koji su u nadležnosti gradske uprave. Nastojat ćemo i nadalje uvoditi novitete i otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije.


27.03.2012.

P: Molila bih da se malo nešto napiše o listama prvenstva stambenog zbrinjavanja za 2012 godinu....nigdje se ne može doznati kada će se početi stambeno zbrinjavati, recimo prvih 100 obitelji....lista stoji i nitko više ništa ne spominje!!!...očajna sam....kad bi bar od prilike mogli doznati jeli uopće nešto krenulo!!!......:)...s poštovanjem...Tajana V.

O: Poštovana,
stambeno zbrinjavanje temeljem objavljenih lista provodi Regionalni ured u Vukovaru, stoga bi Vam bilo najbolje za sve informacije obrati se navedenom Uredu na broj telefona 032/442-121.


26.03.2012.

P: Postovani! Pitanje u vezi POZIVA za predlaganje programa obilježavanja "3. svibnja – Dana grada Vukovara“ za 2012." Može li prijedlog ići preko e-maila?

O: Poštovani, 
za ovaj Poziv ne postoji mogućnost slanja prijedloga putem e-maila.
Isti možete poslati poštom na adresu "Grad Vukovar - Gradonačelnik", dr. F. Tuđmana 1, Vukovar" ili ga osobno dostaviti u pisarnicu (Ured broj 8).


23.03.2012.

P: Postovani! Imao bih dva pitanja,ako mi mozete odgovoriti.
Prvo: da li web camera radi?
Drugo: da li se Vukovarske novine obnavljaju? Kada otvorim dobijam novine od 18.11.2011. Danas je prijateljica u Italiji probala i desava se isto.
Hvala unaprijed (Ernest)

O: Poštovani
Kao što možete primijetiti ovih dana smo radili redizajn stranice i cijelog sustava (nadamo se da Vam se sviđa) i u tom periodu je bilo povremenih problema sa funkcioniranjem web kamere zbog čega se ispričavamo svim posjetiteljima. Radovi na nadogradnji su pri kraju i nadamo se da više ne bi trebalo biti problema.
Što se tiče odgovora na Vaše drugo pitanje, pitanje smo proslijedili glavnoj urednici Vukovarskih novina i dobili smo odgovor da je trenutno u fazi redizajn web stranica Vukovarskih novina i Hrvatskog radija Vukovar (koji je pri kraju), te da se iz tog razloga stranica Vukovarskih novina trenutno ne održava, ali da bi uskoro trebala profunkcionirati.