Kategorija: Pozivi

KLASA:610-02/19-01/9
URBROJ:2196/01-3-20-45
Vukovar, 03. lipnja 2020.

UP.02.1.2.01.0042 – VukovART
Poziv za dostavu informativnih ponuda za uslugu jačanja kapaciteta u okviru projekta VukovART


Poštovane/i,
poziv za dostavu informativnih ponuda vrši se za predmet nabave: Usluge jačanja kapaciteta u okviru projekta “VukovART”, predviđenog za sufinanciranje sredstvima EU za festivale 2020. i 2021. godine, a za projektne aktivnosti jačanja kapaciteta za provedbu gore navedenog festivala, molimo Vas informativnu ponudu za slijedeću uslugu:

- Održavanje 4 radionice u trajanju od 4 sata (dvije u 2020. i dvije u 2021. godini u okviru festivala)

Radionice se tematski moraju odnositi na uključivanje umjetnosti, posebice street-art-a u obrazovanje djece i mladih, povezivanje umjetnosti s tehničkim strukama (tzv. STEAM), poticanje kreativnosti kod djece i razvoja motoričkih i kognitivnih sposobnosti djece i mladih kroz umjetnost.

Cijena uključuje provedbu 4 sata radionice u jednom danu s ciljanom skupinom učitelja, nastavnika i profesora koji rade s djecom i mladima osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Svaka radionica mora obuhvatiti 15 osoba iz ciljane skupine i provoditi će se metodologijom interaktivnog pristupa učenja tehnika, pristupa i modela provođenja kreativnih postupaka u procesu provođenja nastave s naglaskom na one tehnike, pristupe i modele primjenjive u tehničkim znanostima.

Trošak informativne ponude uključuje nabavu svih potrebnih materijala za provedbu radionica, prijevoz i sve druge povezane troškove održavanja radionica te je dan kao ukupan trošak, uključujući sva porezna davanja.

Molim vas da nam informativnu ponudu dostavite putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 13. lipnja 2020. godine do 12:00 sati.

Nabava usluge se vrši u sklopu projekta VukovART – luka umjetnosti (UP.02.1.2.01.0042) koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“. Svrha projekta VukovART – luka umjetnosti je poboljšanje socio-ekonomskih i životnih uvjeta u gradu Vukovaru kroz razvoj participativnih kulturnih sadržaja radi poticanja društvene inkluzije i razvoja društvenih vještina populacije djece i mladih.

Zahvaljujemo na suradnji!