Ispis
Kategorija: Pozivi

Vukovar film festival, petnaesti po redu, poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici od 25. do 29. kolovoza 2021. godine!

Svrha programa je omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega nazočnih na Vukovar film festivalu. Otvoren je svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni  igrani film. Ovogodišnja tema radova za prijavu je Vukovar i okolica, bilo kojeg vremenskog perioda. Svim sudionicima radionice festival osigurava smještaj s doručkom za vrijeme trajanja festivala i radionice dok put do Vukovara i natrag snose sami.

Materijali potrebni za prijavu:

Prijavu možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10. kolovoza 2021. godine, a odgovor možete očekivati najkasnije do 16. kolovoza. Sveukupno će biti odabrano pet sudionika različitih senzibiliteta kako bi se postigla produktivna grupna dinamika.