Kategorija: Sport i rekreacija

Posljednje natjecanje u 2022, godini za članice GK Vukovar bilo je Višebojsko prvenstvo grada Vukovara, održano je u vukovarskoj gimnastičkoj dvorani. Sve članice natjecateljske grupe sudjeluju u ovom natjecanju u kategorijama po pravilima Hrvatskog gimnastičkog saveza. Na natjecanju je sudilo osam sutkinja GK Vukovar, licenciranih u HGS-u.

Natjecalo se u dva programa Slobodnom i Obaveznom. Zbog bolesti, nisu sve vukovarske gimnastičarke nastupile, ali je vjerna gimnastička publika imala priliku vidjeti veliki broj dobrih gimnastičkih elemenata i kvalitetnih vježbi.

U Slobodnom programu svoje vježbe vukovarskoj publici prikazala je Monika Zovko i okitila se zlatnom medaljom u juniorskoj konkurenciji.
U Obaveznom programu natjecalo se u četiri kategorije, u kategoriji kadetkinje natjecalo je 13 natjecateljica, u kategoriji mlađe juniorke 9, a u kategorijama juniorke i mlađe seniorke bilo je po 6 natjecateljica.

U najbrojnijoj kategoriji kadetkinje plasman najbolje tri natjecateljice: 1. Hana Antunić, 2. Ana Vuk i 3. Angelina Cvetković.
Kod mlađih juniorki 1. Maja Marković, 2. Ana Kuzmanović i 3. Petra Kolarić
U juniorkoj konkurenciji 1. Maja Kell, 2. Valentina Mrkonja i 3. Tanja Turukalo
Mlađe seniorke 1. Miljana Poznanović, 2. Aurora Ristović i 3. Ela Vojtkiv

Nakon natjecanja, gimnastičarke treneri odlaze na zasluženi odmor.