Kategorija: Sport

U Požegi je 12.10. održano 3. kolo KUPA Hrvatske regije Istok u ženskoj i muškoj gimnastici. Domaćin i organizator je bilo GD „Sokol“ iz Požege i vrlo uspješno su odradili sve, tako da je natjecanje proteklo u odličnoj atmosferi i na vrlo visokoj razini. Konkurencija je bila brojna i jaka u svim kategorijama. Posljednje je to kolo u ovoj kaledarskoj godini i posljednja prilika da se pokuša izboriti nastup na Završnici KUPA Hrvatske.

Gimnastički klub Vukovar je imao predstavnice u B i C programu ŽSG:
U B programu u kategoriji mlađe juniorke u pojedinačnoj konkurenciji nastupila je Monika Zovko, osvojila je 1. mjesto i dokazala, po treći puta ove godine, da je najuspješnija u svojoj kategoriji u cijeloj regiji istok.

U C programu vukovarske gimnastičarke su se natjecale u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Mlađe juniorke : ekipno 1. mjesto Pojedinačno: 1. Maja Kell, 3. Valentina Mrkonja, 6. Nika Budim, 8. Lana Skokić, 18. Melani Grganić i 22. Atina Simić

Juniorke: ekipno 2. mjesto Pojedinačno: 1. Ella Kalentić, 6. Miljana Poznanović, 8. Ela Vojtkiv, 11. Nikolina Velikić i 13. Aurora Ristović
Seniorke: ekipno 1. mjesto Pojedinačno: 2. Vanja Kiralj, 4. Iva Čikanović, 11. Tena Ivanković, 20.Ivana Crnjac, 25. Ivana Kiralj.
Gimnastičarke s Dunava ostvarile su odlične rezultate, iaoko nisu nastupile sa ekipama u punim sastavima. Seniorka Ivana Kiralj je na ovom natjecanju nastupila samo za ekipu, jer zbog zdravstenih problema ne može raditi višeboj, ali je zato svojoj ekipi donijela dvije najviše ocjene.
GK Vukovar nakon ovog natjecanja bogatiji je za ekipna 2 zlata i 1 srebro i pojedinačno 3 zlata 1 srebro i 1 broncu.