Kategorija: Sport

U subotu 15.12. u Samoboru je održan, već tradicionalni, međunarodni Božićni turnir. Našu regiju predstavljale su gimnastičarke GK Vukovar. Bilo je to do sad najbrojnije natjecanje u odličnoj organizaciji GK Samobor. Naš klub je imao predstavnice u svim kategorijama, koje su nas odlično predstavile i pokazale napredak našeg kluba i regije.

Najbrojnija konkurencija je bila kod najmlađih: 11 ekipa se borilo za što bolji plasman. Naša ekipa je zauzela odlično 5. mjesto, a pojedinačno je plasman bio ovakav: 10. Kristina Gužvić, 18. Tena Ivanković, 20. Tijana Lukić, 27. Vanja Kiralj, 30. Miljana Poznanović i 44. Petra petričević.

U kadetskoj kategoriji smo imali samo jednu predstavnicu , to je Lucija Gračanin, koja je natjecanje odradila na visokoj razini i osvojila brončanu medalju. Juniorke i seniorke su se natjecale u istoj kategoriji i naše cure su zasjenile sve ostale natjecateljice, ekipno prvo mjesto, pojedinačno: zlato- Ivana Kiralj, srebro Dragana Bijelić, bronca Tea Stojšić, 6. Brigita Solaković, 8. Maja Kosić i 12. Dorotea Kalanj.

Naše djevojke bodrili su brojni i glasni navijači, uz čiju pomoć su svim prisutnim pokazale odlične vježbe što su sutkinje prepoznale i nagradile odličnim ocjenama. Vrijednim gimnastičarkama ostaje da odrade Višebojsko prvenstvo grada 22.12. i Božićnu priredbu 17. 12., te da odu na, više nego zasluženi odmor.

{gallery}2012/12/17/02{/gallery}