×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/05/11/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/05/11/03

{gallery}2016/05/11/03{/gallery} U okviru akcije Hrvatska volontira (16.-21.5.2016.) Vijeće za prevenciju u suradnji s Info centrom za mlade Vukovar provesti će akciju uređenja dječjeg igrališta u Borovu naselju (Konzumovo obnovljeno igralište na adresi Domovinskog rata).

Ideja volonterske akcije je oslikavanje gore navednog igrališta za djecu na način da će zidići biti obojani u plavu boju te zatim iscrtani sa likovima iz crtanog filma Madagaskar i Malci. Drugi zidići će biti obojani u plavo i imati oblake, zatim travu i cvijeće, te ćemo dati mogućnost da svi koji se tamo zateknu (djeca i roditelji) mogu ostaviti svoj otisak ukoliko žele. Na jednom dijelu zida biti će natpis Vijeće za prevenciju i natpis Info centar za mlade vukovar.

Navedena akcija uređenja trajat će tri dana s tim da su dva dana predviđena za pripreme koje počinju 16.5.2016., a udarni dan je 18.5.2016 kad očekujemo volontere, djecu i njihove roditelje koje ćemo za ovu prigodu posebno pozvati da nam se pridruže.

Materijal, osvježenje i desetak volontera već je osigurao Info centar za mlade Vukovar, a vas sve pozivamo da nam se pridružite!