×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/02/25/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/25/01

U prostorijama Info centra za mlade dana 20.02.2013. održan je sastanak povodom predzavršne verzije prijedloga Gradskog programa za mlade grada Vukovara i Operativnog plana za njegovu provedbu. Na sastanku su pored predstavnika organizacija civilnog društva bili prisutni i članovi Savjeta mlada Grada Vukovara; Slađana Trbulin i Toni Žulj.

Oba dokumenta su rezultat napornoga rada organizacija civilnog društva u suradnji s mladima, relevantnim institucijama i udrugama s područja grada Vukovara.

Gradski program je kreirala Mirovna grupa mladih Dunav kroz svoje aktivnosti, dok je Operativni plan realiziran u sklopu projekta PRONI centra te je kao takav do sada prošao 4 fokus grupe s različitim sudionicima, kako bi se u prvoj fazi uopće izradio, a kroz kasnije aktivnosti dorađivao. Važno je za napomenuti da se u svim fazama rada na Operativnom planu radilo i na dodavanju mjera i prioriteta u Gradski program.

Treba imati na umu da su ovo temeljni dokumenti politike za mlade na razini Grada Vukovara te da su od velike važnosti za mlade i općenito rad sa mladima u nekoliko idućih godina.

{gallery}2013/02/25/01{/gallery}