×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-06-15/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-15/01

U Hotelu Lav u Vukovaru održan je drugi susret stručnog osoblja škola, socijalnih radnika i kontakt policije, kojem su pored zamjenika gradonačelnika Dejana Drakulića i višeg referenta za razvoj civilnog društva, rad s mladima i nacionalnim manjinama Siniše Mitrovića prisustvovali i predstavnici Centra za socijalnu skrb Vukovar, PP Vukovar te osnovnih i srednjih škola grada Vukovara.
Drugi sastanak i susret stručnog osoblja organiziran je od strane Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i Centra za mir iz Osijeka. Cilj susreta bio je - vidjeti pomake koji su učinjeni od prošlog sastanka te čuti i razmijeniti iskustva kao i dogovoriti daljnje korake poboljšanja suradnje u sljedećoj školskoj godini. Sudionici su konstatirali kako je komunikacija i suradnja poboljšana te se razmjenjuju informacije između institucija. Iznijeli su i nekoliko primjera pozitivne prakse. Svi skupa odlučni su i dalje nastaviti s radom na prevenciji među mladima u osnovnim i srednjim školama.
Vezane vijesti...

{gallery}vijesti/2011-06-15/01{/gallery}