×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-06-28/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-28/04

Četvrta sjednica Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru održana je 28. lipnja 2011. godine u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara pod vodstvom načelnika Policijske postaje Vukovar Željka Šimundića, zamjenika predsjednika Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru.

Gradonačelnik Željko Sabo, predsjednik Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru pozdravio je prisutne članove i članice Vijeća.

Sjednici je nazočio i Siniša Mitrović, viši referent za razvoj civilnog društva, rad s mladima i nacionalnim manjinama.

Načelnik policijske postaje Željko Šimundić – zamjenik predsjednika Vijeća istaknuo je kako se broj kaznenih i prekršajnih djela smanjuje dok su u porastu djela iz obiteljskog nasilja. Doktor Drobnjak je sugerirao kako je to dobar pokazatelj iz razloga što su ljudi ohrabreni i ne boje se prijaviti obiteljsko nasilje koje je donedavno bilo tabu tema na našim prostorima te da to možemo zahvaliti dobrom radu policije i dobroj suradnji policije kako s drugim institucijama tako i s građanima.

Vijeće za prevenciju donijelo je odluku kojom se pokreće javna kampanja prema roditeljima. Donesen je i prijedlog da se pri Vijeću za prevenciju osnuje i Savez za sigurnost na cestama koje bi kao savjetodavno tijelo Vijeća činili Grad Vukovar, Policijska postaja Vukovar i HAK.

{gallery}vijesti/2011-06-28/04{/gallery}