×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-17/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-17/01

U prostorijama Kulturno informativnog centra Borovo naselje – Vukovar održavaju se radionice „Budi muško kluba".

Navedene radionice provoditi će se 3 godine u suradnji sa Udrugom Status-M iz Zagreba, Udrugom srednjoškolaca Vukovar i Kulturno informativnim centrom Borovo naselje-Vukovar.

Radionice se održavaju svakih 15 dana u prostorijama Kulturno informativnog centra Borovo naselje-Vukovar te traju od 09.00 do 17.00 sati, a sami tijek radionice je sačinjen od igre do prevazilaženja stereotipa, nenasilja, štetnost alkohola i droga te drugih bitnih stvari za našu djecu i mlade.

Trenutni broj polaznika radionica je 17 srednjoškolaca iz prvih razreda srednjih škola sa područja grada Vukovara, a broj polaznika će se povećavati kroz određeno vrijeme.

Grad Vukovar podržao je projekt kroz izravno partnerstvo i nadamo se kako će sinergija institucija i udruga dati rezultate na preventivnim planovima usmjerenim ka mladima u našem gradu.

{gallery}vijesti/2011-10-17/01{/gallery}