{gallery}2016/07/04/01{/gallery}Na prigodnoj svečanosti u Gimnaziji Vukovar, Lions klub Vukovar darivao je učenika godine Gimnazije Vukovar 2015/2016 , maturanta Antonia Krizmanića. Najboljem učeniku uručen je ručni sat sa posvetom u vrijednosti 1000 kuna.

Svečanu završnu priredbu Gimnazije Vukovar prigodnim govorom otvorio je ravnatelj vukovarske Gimnazije, ravnatelj Davor Šijanović. Uz nazočnost velikog broja učenika, njihovih roditelja, prijatelja, djelatnika Gimnazije Vukovar i gostiju, obilježen je završetak jeden uspješne nastavne godine.
„Ne samo tome što se veselimo kraju nastave uspješne nastavne godine, već smo ovom gestom željeli pokazati koliko vrednujemo rad, odricanje i zajedništvo naših učenika i profesora, jer bez timskog rada ne bi bilo ovakvih rezultata. Ovom prigodom Gimnazija Vukovar je pokazala koliko vrednuje i cijeni trud i znanje naših učenika, jer bez učenika nema niti škole. Ponosan na suradnju sa LC Vukovar i radujemo se novim zajedničkim uspješnim projektima“ istaknuo je ravnatelj Šijanović
„Ovom nagradom Lions klub Vukovar želi potaknuti sve učenike na trud i zalaganje, marljivost i ustrajnost u obrazovanju, a Antoniu čestitamo na postignutim odličnim rezultatima – ne samo u školi ( prosjek ocjena 5,00 ) već i na brojnim natjecanjima, uspješnim projektima i vannastavnim aktivnostima koje je vodio i u kojima je sudjelovao te na volonterskom radu“ istaknula je nova predsjednica vukovarskih lionsa, Kristina Glumac.
Ovom prigodom sve učenike, vukovarske srednjoškolce želimo motivirati da i u nastavku obrazovanja daju svoj maksimum čiji ćemo trud nagraditi, a Gimnaziji Vukovar zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i partnerstvu te se radujemo novim zajedničkim projektima.

Vaš LC Vukovar