Ostale vijesti

Djeca starije odgojne skupine „Kaktusi“, u jesenskoj avanturi pretvorila su našu predivnu Adicu u čarobnu šumu.

Hvala PRONI centru i našim roditeljima koji su se spremno odazvali na akciju.

U okviru projekta “Programeri zajednice”, koji za cilj ima dodatno unaprijediti položaj i kvalitetu života mladih kroz izradu novog Programa za mlade grada Vukovara za razdoblje 2021-2024, održana je prva tematska rasprava.

Uvodna konferencija projekta: „Društvenog centra IN – mreže podrške za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom grada Vukovara““ održana je u ponedjeljak 21.09.2020. godine u prostoru gradske vijećnice Grada Vukovara.

Službeno je započela sportska aktivnost Mala Olimpijada u okviru projekta Što sve sportom mogu ja! uoči Hrvatskog olimpijskog dana (HOD).

PLODOVI BIO VRTA U PO LEPTIRIĆ

Članovi Kluba dizača utega "Vukovar", imali su na natjecanju u Zagrebu, osvojivši 7 titula pojedinačnih Prvaka Hrvatske, 6 pehara i postavili su 31 novi državni rekord za mlađe uzraste.

Dana 10. rujna 2020. godine Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organizirala je Okrugli stol na temu Važnost sporta za djecu s teškoćama u razvoju, u okviru projekta Što sve sportom mogu ja!

˝Adamas˝ predstavljao Vukovar na Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima od 1.lipnja 2020. provodi projekt „Pristup pravdi kroz besplatnu pravnu pomoć“ u partnerstvu sa Udrugom žena Vukovar i Ženskom Udrugom Izvor Tenja. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva pravosuđa.