Ostale vijesti

U središtu grada Vukovara obilježen je Svjetski dan borbe protiv šećerne bolesti. Akciju je organizirao Lions klub Vukovar.

Vukovarski lionsi organizirali simpozij posvećen osobama s invaliditetom

Povjerenstvo za dodjelu jednokratnih financijskih sredstava iz društvenih djelatnosti u 2021. godini objavljuje javno izvješće o dodijeljenim jednokratnim financijskim sredstvima udrugama u 2021. godini.

Povjerenstvo za sufinanciranje EU projekata udruga 2021. godini objavljuje javno izvješće o dodijeljenim financijskim sredstvima za sufinanciranje EU projekata udruga 2021. godini.

Misao vodilja za sve nas: Sva prava poštuj ti i svijet ćemo promijeniti!

Članovi Kluba dizača utega "Vukovar", na nastupima u Osijeku osvojili su četvrta mjesta u konačnici Ekipnog Prvenstva RH za seniore i u Kupu RH za seniorke i seniore.

Odrađen 3.turnir olimpijskih nada

U petak, 26. listopada 2021. godine ususret Adventu u Gradskoj knjižnici Vukovar i njezinim Ograncima prigodno su podijeljene slikovnice autora E.T.A. Hoffmann – „Orašar i kralj miševa“.

Rezultati provjere formalnih uvjeta Javnog natječaja Kultura u 2022. godini

Gradonačelnik Grada Vukovara donosi Odluku o raspodjeli sredstava za sufinanciranje gospodarenja sportskim objektima kojima upravljaju sportski klubovi u 2022. godini