×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/02/05/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/05/03

Provodeći svoje programe i projekte Društvu za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar ukazala se mogućnost korištenja novih sportskih objekata. U tijeku je provedba razuličitih sportskih aktivnosti, između ostalog, i na streljani Grič, KK Dunavski raj, i otvorenim terenima OŠ Blago Zadro.

Temeljem spoznaje da je u uporabu puštena višestazna automatska kuglana u sklopu sportske dvorane u Borovu naselju uputili smo zamolbu Gradu Vukovaru upravnom odjelu za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine da nam se omogući korištenje kuglane za naše korisnike.

Zamolba nam je i odobrena pa su tako u petak, 01. veljače, dvadesetak korisnika poludnevnog boravka, organiziranog stanovanja i kluba Golubica s voditeljem išli na kuglanje u sportsku dvoranu. Nakon zagrijavanja i uputa o pravilnome držanju i bacanju kugle, slijedilo je ono što su korisnici iščekivali već duže vrijeme – kuglanje. Podjednako se spretnima i preciznima pokazala većina korisnika, iako neki do danas nisu nikada kuglali. Uz smijeh, glasno bodrenje i dobro društvo, dva su sata prošla brzo. Već se sada radujemo sljedećem petku i odlasku na kuglanje!

{gallery}2013/02/05/03{/gallery}