Audicija dječjeg supertalent showa održana je 17.03.2013. u Ružičkinoj kući. Mladi talenti Vukovara predstavili su se u plesnoj i pjevačkoj kategoriji dok su ih pljeskom bodrili raspoloženi gledatelji. Članice žirija bile su naše drage gošće ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar Vlatka Surma Szabo, Ivana Zujić predsjednica udruge Mažoretkinje grada Vukovara te glazbenica Blanka Došen Togonal ,koje su našim natjecateljima uputile riječi potpore i pohvale.

Audiciju je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Vukovara Željko Sabo koji je poželio sreću našim natjecateljima te je tom gestom usrećio našu Udrugu. Stručni žiri je odabrao četiri kandidata/skupine koje idu u superfinalnu večer 21.04. koja će se održati u Hrvatskom domu,Vukovar. Vukovar će predstavljati dvije mlade talentirani pjevačice te dvije atraktivne plesne skupine.

Natjecateljima su uručeni pokloni sponzora Školske knjige i tvrtke Bio-Life iz Osijeka koja se pobrinula za grickalice i sokove.

„Syrium star 2013" je supertalent namjenjen djeci osnovnih škola u organizaciji Udruge PROANIMA.KREATIVKA uz pokroviteljstvo Grada Vukovara. Nakon Vukovara „Syrium Star 2013" kreće u potragu za mladim talentima po ostalim gradovima naše županije. Atmosferu te natjecatelje možete pogledati na fotografijama koje svjedoče kako među nama rastu talenti.

Vidimo se na superfinalu!

{gallery}2013/03/18/03{/gallery}