×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/03/28/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/03/28/02

Ronioci Kluba podvodnih aktivnosti Vukovar intenzivno su se uključili u potragu za nestalim sugrađaninom Ivicom Šmitom koji je nestao 09.03.2013. te su u dva navrata, 20. i 23.03.2013., izvršili pretragu ronjenjem.

Kako je posljednji trag na koji su ukazali HGSS-ovi psi tragači vodio k Otoku sportova u blizini mosta, vukovarski su ronioci detaljno pretražili dno Zimske luke. Unatoč nedostatku adekvatne opreme za uvjete u kojima su ronili i temperaturi vode od tek 4 stupnja, članovi ronilačkog kluba još jednom su pokazali da je ljudski život ispred svega te će i dalje aktivno sudjelovati u potrazi za nestalim Ivicom koji, do danas, nije pronađen.

U akciju pretrazivanja Zimske luke uključili su se i ronioci KPA Marsonia iz Slavonskog Broda koji su se nesebično odazvali apelu kolega iz vukovarskog ronilačkog kluba.

{gallery}2013/03/28/02{/gallery}