×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/08/21/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/08/21/05

{gallery}2014/08/21/05{/gallery}Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar, provodeći svoje programske aktivnosti organizirala je sportsko – rekreacijsko – zdravstveni kamp na otoku Viru u vremenu od 09. do 18. kolovoza . U suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Pakrac boravili smo u Dječjem odmaralištu ''Cvrčak'' gdje je bila smještena 71 osoba iz naše, ali i iz srodnih nam udruga iz Osijeka, Đurđevca, Zagreba i Orahovice. Ljetovanje je bilo ispunjeno raznim aktivnostima, od svakodnevnog odlaska na plažu, rada u radionicama, šetnjama, pjevanjem i plesom svaku večer te izletima.

Centar za unapređenje kvalitete života „S.O.S." Hendi-ping liga, Senka i Nenad Cvitković, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba g.Milana Bandića organizirali su „2.Međunarodni kamp sporta,kulture i edukacije – Virko 2014". Uz gradonačelnika g.Bandića, kamp su posjetili i njegovi najbliži suradnici. Nakon pozdravnog govora, gradonačelnik je dodijelio sportska odličja i nagrade najboljim natjecateljima Hendi ping turnira, 1. mjesto Miroslav Ivan iz Vukovara, 2. mjesto Lukaš Borbik iz Slovačke i 3. mjesto Filip Nelović iz Osijeka.

U lijepom sjećanju će svima ostati i izlet u vojnu bazu Zemunik gdje su nas primili pukovnik Marinko Karačić, narednik Ivica Dundović te poručnik Danijel Lada koji su nas proveli bazom i demonstrirali izložene vojne zrakoplove. Nakon ovog izleta obišli smo i Zadar gdje smo uživali u njegovim znamenitostima, a jedan dan smo i razveselili naše korisnike vožnjom brodom oko otoka Vira. Na završnoj večeri smo sve sudionike nagradili diplomama za sudjelovanje, a ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su omogućili da provedemo još jedno nezaboravno ljetovanje.