{gallery}2014/09/11/05{/gallery}Riviera Adria najveće je turističko društvo u Hrvatskoj i posluje unutar najveće turističke grupacije u Hrvatskoj - grupacije Valamar koju grupaciju uz Rivieru Adriju čine Puntižela d.o.o., Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Valamar Adria holding d.d. i Valamar grupa d.d.. Svojom kvalitetom, kontinuiranim ulaganjima u objekte i ponudu te stalnim usavršavanjem i razvojem kadrova izgrađen je prepoznatljivi brend koji je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i stabilnost, ne samo unutar turističkog sektora, nego i ukupnog poslovnog okruženja.
U sklopu svoje društvene odgovornosti Riviera Adria poduzima akcije u skladu s ciljevima odnosno društvenim pitanjima koja su u skladu s vrijednostima grupacije Valamar . Jedna od takvih akcija je objavljen natječaj "Tisuću dana na Jadranskom moru", natječaj za dodjelom donacije za podupiranje projekata rada s djecom:
• bez odgovarajuće roditeljske skrbi
• iz obitelji slabijeg imovinskog stanja
• s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravka na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka
• za djecu s poteškoćama u razvoju
kojim bi se omogućio besplatan boravak na moru, odnosno polupansionski ili pansionski smještaj u jednom od objekata Riviere Adrie u okviru programa i pod stručnim vodstvom odabranih. Povjerenstvo je odabralo sudionike Natječaja kojima su u 2014.dodijelili donacije. Udruga Vukovarski leptirići pravovremeno se prijavila na objavljen Natječaj, zadovoljila uvjete te je Udruga bila jedna od odabranih sudionika.
Zahvaljujemo se Rivieri Adria na prekrasnom odmoru, svom osoblju koje je bili uz nas i našu djecu te nam pomagali u svakoj situaciji zbog čega smo se osjećali kao kod kuće. Udovoljene su nam sve želje i potrebe za djecu od smještaja, pa sve do posebne prehrane. Također se zahvaljujemo Nippon Autu iz Osijeka koji nam je omogućio prijevoz do Poreča.
Sretni i zadovoljni „leptirići", odmorni kreću dalje s novim radnim pobjedama.