×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/12/17/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/12/17/06

{gallery}2014/12/17/06{/gallery} Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica'' Vukovar organizirala je 16. prosinca osmi domjenak sa prigodnim božićnim programom kojega su uz pomoć voditelja izveli naši korisnici, a gostima je također prezentiran i uspješan rad u protekloj godini.
Domjenku je prisustvovalo više od stotinjak gostiju između kojih su bili članovi Udruge i njihovi roditelji,a u goste smo pozvali i sve one koji su nam u protekloj godini uvelike pomogli u radu i s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju. Ispred Grada Vukovara gošća nam je bila dogradonačelnica Marija Budimir, zatim predstavnici Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, OŠ Josipa Matoša, predstavnik Karoline d.o.o. te dr. Jadranka Ban.
Posebno iznenađenje večeri bio je Djed Božićnjak koji je razveselio sve prisutne, podijelio poklone i učinio da ova večer ostane nezaboravna. Pokloni su bili dar UZOSIO Golubica Vukovar, Grada Vukovara te Vukovarsko-srijemske županije.
Poslije službenog dijela nastavljeno je druženje uz pjesmu i ples, a gosti su imali priliku pogledati i izložbu radova naših korisnika.