×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/01/19/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/01/19/01

{gallery}2015/01/19/01{/gallery}Sukladno propisanim projektnim aktivnostima projekta „Osnaživanjem organizacija civilnoga društva do kvalitetnijih socijalnih usluga" financiranim sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu programa "Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga", dana 16. siječnja 2015. godine u Rijeci je održan prvi sastanak projektnih partnera.
Prijavitelj projekta je Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije a partneri su Udruga za razvoj civilnog društva SMART, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Nova Gradiška i Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem "Golubica" Vukovar.
Na sastanku su dogovorene smjernice i termini za realizaciju svih pojedinih projektnih aktivnosti koje će se provoditi kod svakog partnera i suradnju pri provođenju istih.
Projekt se sastoji od niza edukacija namijenjenih zaposlenima, članovima tijela upravljanja Udruga, volonterima i roditeljima, te organizacijama civilnog društva koji pružaju usluge socijalne skrbi osobama s invaliditetom na području županija kojima pripadaju partnerske udruge, pa tako i zainteresiranim volonterima i zaposlenima u drugim udrugama koje djeluju u području socijalne skrbi sa područja Vukovarsko- srijemske županije.
Kao temelj ove suradnje, između projektnih partnera potpisan je i Sporazum o partnerstvu.
UZOSIO Golubicu Vukovar kao koordinator projekta predstavlja Ivica Azenić, dok su suradnici na projektu Jelena Hodak i Tomislav Dubravčić.