Poštovane/i,
vjerujemo kako ste vi, kao i mi, imali određene upite vezano za rad vaše udruge s obzirom na nove zakonske regulative koje su nastupile s 1.1.2015. godine.

S obzirom na gore rečeno Grad Vukovar u suradnji s Uredom za udruge voljan je organizirati predstavljanje novih zakonskih regulativa vezanih za neprofitne organizacije koje djeluju na području grada Vukovara.

Predviđeni datum je 24.2.2015. s početkom u 14,00 sati i trajanjem do 16,30 sati za predstavnike/ce vaše udruge (jedna do dvije osobe), a mjesto bi najvjerojatnije bila Gradska vijećnica Grada Vukovara ili Ružičkina kuća u Vukovaru.

Ovom prigodom gđa. Vesna Lendić Kasalo, dipl. iur., zamjenica ravnatelja Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavila bi nam Zakon o udrugama, Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja registra udruga RH i registra stranih udruga u RH, Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, a dotakla bi se i nove Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Kako bi sve pripremili na vrijeme molimo da nam do 4.2.2015. (srijeda) povratno na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. potvrdite vaš interes i tko bi u ime udruge nazočio navedenom predstavljanju.