×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/02/10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/02/10/02

{gallery}2015/02/10/02{/gallery} U petak 06.02.2015. Mirovna grupa mladih "Dunav" organizirala je otvaranje renoviranog Kluba mladih koji na području grada Vukovara djeluje još od 1998. godine te u okviru brojnih projekata doprinosi osobnom razvoju mladih ljudi uključujući ih u programe neformalnog obrazovaja i kulturne manifestacije.
Na otvaranju se mogla vidjeti mala izložba fotografija i video uradaka koji demonstriraju rad kluba. Za dobru atmosferu pobrinuli su se mladi i perspektivni umjetnici Stefan Babić (Karizmatik) i Das Rage koji redovito koriste Fruity studio - dio programa Kluba mladih.
Pored Fruity studija koje glazbenici koriste u procesu kreativnog stvaranja provodimo; glazbene, kreativne, lego i eko radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta, tečajeve stranih jezika: engleski, francuski i turski, organiziramo glazbene festivale, artjamming-e, interkulturne večeri i mnoge druge aktivnosti.
Veliku podršku u provedbi aktivnosti pružaju mladi volonteri s područja grada Vukovara i EVS volonteri koji trenutno žive i rade Vukovaru. Za uloženi trud, rad i poklonjeno slobodno vrijeme uručene su im zahvalnice.
Sve aktivnosti se provode uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, Zaklade Kultura nova i u partnerstvu s Gradom Vkovarom.

Fotografije s otvaranja možete pogledati na:
https://www.facebook.com/Y.P.G.D.Vukovar?ref=bookmarks