{gallery}2015/04/20/03{/gallery} U organizaciji Lions kluba Vukovar, u nedjelju, 19.04.2015.g. u Vukovaru, na starom koritu rijeke Vuke održano je natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je tridesetak natjecatelja , lionsa i lions prijatelja.

Po lijepom i sunčanom vremenu prvo mjesto osvojio je gospodin Ivan Selak s ulovljenih 5,1 kg ribe, drugo Zoran Begov sa 5 kg a treće Darko Turkalj s ulovljenih 3 kg ribe. Natjecanje je održano uz veliku pomoć i podršku članova Zajednice ŠRU Vukovar na čelu s gospodinom Sašom Piljaš, a glavni, licencirani sudac HŠRS bio je gospodin Vjekoslav Prskalo iz Iloka.

Nakon natjecanja nastavljeno je druženje u Eko etno park šumi Adica gdje su podjeljene nagrade najuspješnijim natjecateljima te prigodni pokloni svima koji su sudjelovali u natjecanju. Nagrade se podjelili Vesna Šeper i Igor Tot, članovi LC Vukovar.

Predsjednik Lions kluba Vukovar Željko Đekić pozdravio je sve prisutne u ime kluba i zahvalio se svima na odazivu, kao i sponzorima natjecanja , a dogradonačelnica Grada Vukovara, gospođa Marija Budimir pozdravila je skup, pohvalila rad LC Vukovar te zalaganje i rad kluba na poboljšanju uvjeta življenja žitelja grada Vukovara.

Zatim je uslijedilo druženje uz tradiocionalni fiš paprikaš i šarana u rašljama za svih 50-tak prisutnih natjecatelja i gostiju.

Cjelokupan prihod od ove humanitarno-sportske akcije namjenjen je uređenju prostora starog korita rijeke Vuke.