{gallery}2015/05/26/04{/gallery} Ovogodišnji trinaesti LinoFEST 2015 održan je 23. svibnja 2015. u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu gdje su sudjelovali mali pjevači iz cijele regije. Kroz igru, priču i druge zabavne sadržaje, djeci je predstavljena ovogodišnja tema festivala "Sarajevo kroz vjekove" kako bi se djeci približila bogata povijest grada. Kroz priču o Sarajevu u natjecateljskom djelu programa sudjelovali su mali pjevači iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke, Tuzle, Zagreba, Beograda, Podgorice, Novog Sada, Skoplja, Splita, Ljubljane, Vukovara, Kikinde, Užica i drugih gradova

Članice dječjeg zbora "Vukovarski golubići" Kiara Lemac, Erika Bainrauch i Ana Vidović na ovogodišnjem međunarodnom festivalu LINOFEST 2015 sa pjesmom DUGA osvojile su Drugu nagradu stručnog žirija. Glazbu za pjesmu DUGA napisala je Dubravka Lemac, tekst Nedo Zuban, a aranžman je napravio Ivan Benković.

Velika je radost biti dijelom ovakve priče, ali najveća je čast na ovakvim susretima uspješno predstavljati svoj grad Vukovar i Republiku Hrvatsku.

Nastup na festivalu pogledajte ovdje