{gallery}2015/07/02/02/02{/gallery}Planirana akcija podjele materijalne pomoći siromašnim i socijalno ugroženim građanima Vukovara i okolice zahvaljujući donatoru Carinskoj upravi RH, ali i našim volonterima, uspješno je provedena dana 21.06.2015.g. u holu Sportske dvorane u Borovu naselju.
Uz oko 70 sugrađana, korisnika ove akcije, kojima smo bar dijelom poboljšali kvalitetu života, naša udruga je bogatija za 7 novih članova i 6 novih volontera.
Zadovoljni smo i što nam je 12 građana svojim novčanim donacijama, skromnim ali od srca, iskazalo povjerenje našem radu. Hvala im u ime članova i volontera udruge, ali i u ime siromašnih i socijalno ugroženih građana, korisnika naših humanitarnih aktivnosti!
Zahvaljujemo gradskim vlastima što su nam za ovu akciju besplatno ustupili hol Sportske dvorane u Borovu naselju.
Velika hvala i našim volonterima, Maji, Tanji, Mihaeli Nicoleti, Gordani, Vesni, Zvezdani, Jeleni, Nemanji, Miloradu i Mirku!
Hvala i Radio Borovu i Radio Dunavu koji su nas medijski podržali!
Hvala i neznanoj gospođi koja nam je donijela kolače i sok!
Usprkos medijskoj podršci Radio Borova i Radio Dunava te plakatima koje smo polijepili, dio sugrađana nije bio upoznat sa našom humanitarnom akcijom.
Dio robne donacije Carinske uprave podijeljen je još prije ove akcije, ali svejedno nam je i nakon akcije preostalo još robe.
Pozivamo siromašne i socijalno ugrožene građane da nas kontaktiraju na telefon 091 469 9881 ili fiksni 417 087 radi dogovora kada da nas posjete i izaberu nešto od preostale robe. Radi se uglavnom o ženskoj garderobi za mlađe i vitkije osobe. Poziv se odnosi i na sugrađane koji se žele učlaniti u našu udrugu jer i za njih imamo poklone! Iako smo udruga nacionalnih manjina, prva i jedina multinacionalnog karaktera u Republici Hrvatskoj, među članstvom imamo i pripadnike većinskog naroda!
U ovoj godini planiramo povećati obim humanitarnih aktivnosti i uvesti neke nove aktivnosti te smo u tom smislu izradili niz projekata. Neke od tih projekata već smo prijavili na natječaje, a pozivamo donatore i ljude dobre volje da prema svojim mogućnostima podrže naš rad. Veliki problem u realizaciji planiranih aktivnosti predstavlja nam nedostatak prostora za rad. Iako u gradu ima mnogo praznih i odgovarajućih prostora do sada nismo uspjeli dobiti niti jedan.
Više o nama kao i kontakt informacije možete saznati sa naše web stranice www.inicijativa-odrzivog-zivota.org .