U sklopu projekta "Mjesto za Sve" kojeg provodi Centar za kulturne djelatnosti (CKD), uz partnera na projektu Urban fest Osijek (UFO), održat će se za pripadnike organizacija civilnog društva s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije posljednja radionica predviđena projektom – Kampanja.

Ovim putem pozivaju se organizacije civilnog društva koje se bave problematikom nacionalnih manjina da se odazovu ovoj izuzetno važnoj radionici koja će se održati u petak, 16.10.2015. godine od 9:30 do 16:00 sati u Coworking Osijek (zgrada Poduzetničkog inkubatora BIOS), J. J. Strossmayera 341, Osijek i to pod nazivom „Kampanja".

Sudionici radionice „Kampanja" (po 2 predstavnika iz svake udruge) moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih medijskih kampanja koje će pridonijeti boljoj i većoj vidljivosti udruge te jačanju kapaciteta udruge. Kampanje osim što povećavaju vidljivost OCD-a osiguravaju i financijsku samoodrživost organizacije kroz stvaranje imidža koji je itekako važan u odnosu na donatore.

Najuspješniji sudionici radionice dobit će priliku da s medijskim profesionalcima proizvedu kampanju za svoju udrugu što direktno vodi jačanju njihovog kapaciteta.

Projekt „Mjesto za Sve" je vezan na poziv za dostavu projektnih prijedloga „Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj" i provodi se u okviru Prioritetne osi, mjere 5.2.5. „Jačanje uloge organizacija civilnog društva (OCD-ova) za društveno-gospodarski rast i demokratski razvoj", u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013." za civilno društvo, a objavio ga je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (sve informacije o natječaju možete pronaći na internet stranicama www.uzuvrh.hr te http://www.strukturnifondovi.hr/). Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a ukupna vrijednost projekta iznosi 199.999,97 HRK.

Koristimo ovim putem priliku još jednom pozvati zainteresirane pripadnike organizacija civilnog društva s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije da se prijave na sudjelovanje na radionici "Kampanja" te na taj način usvoje nova znanja koja će im omogućiti još uspješnije vođenje vlastitih udruga.

Rok za dostavu prijavnice za sudjelovanje je srijeda, 07.10.2015. godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..