{gallery}2016/02/26/05{/gallery} Info centar za mlade Vukovar vrlo je značajan u gradu Vukovaru, usmjeren je na opće informiranje mladih i prilagođava se svim pitanjima i potrebama mladog čovjeka. Info-centar za mlade Vukovar djeluje na području grada Vukovara, usmjeren na sve mlade u dobi između 15 i 30 godina. Prilagođen je onima koji nemaju mogućnosti za istraživanje informacija, kao i onima kojima su postojeće mogućnosti nedovoljne. Info-centar pruža mladima raznovrsne informacije na jednom mjestu, kao i mogućnost stjecanja vještina u pronalaženju istih.

Kroz 8 godina informirano je više od 5000 mladih metodom "lice u lice", u volonterskoj bazi trenutno je 101 volonter, provedeno je 8 velikih istraživanja, više od 1000 mladih prošlo je edukacije ICM-a i uspješno je provedeno 6 sajmova informiranja mladih - VuMi.

Uz kratak video uradak o razvoju i aktivnostima Info centra za mlade Vukovar kroz 8 godina postojanja kao i međusobno upoznavanje onih koji su nam se pridružiti po prvi puta taj dan s onima koji su s nama dugo, pa čak i cijelih 8 godina, koliko i postoji ICM Vukovar prikazali smo brojne aktivnosti i vrijedne volontere koji su obilježili informiranje mladih u gradu Vukovaru te tako zajedno podigli ne samo razinu informiranosti mladih nego i razinu kvalitete života mladih u gradu Vukovaru.

Volonteri ICM-a osmislili su novu društvenu igru "Čovječe, informiraj se!" gdje su u timovima provjeravali znanje o Info centru za mlade Vukovar, a za pobjednike su bile osigurane i nagrade.

Ukoliko želite saznati više o Info centru za mlade slobodno se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na našu Facebook stranicu "Info centar za mlade Vukovar".