Na temelju članka 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15) i članka 15. Odluke o utvrđivanju kriterija, mjerila i postupaka za odobravanje financiranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području grada Vukovara ("Službeni vjesnik" Grada Vukovara br. 11/17), Grad Vukovar objavljuje 1. izmijenjeni Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa sufinanciranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2021. godini iz Proračuna Grada Vukovara.

1. izmjena i dopuna Godišnjeg plana proistekla je iz potrebe za objavljivanjem novih natječaja kako bi se otvorila mogućnost širem broju za apliciranje projekata te time obuhvatio veći broj građana koji će imati koristi od provedbe aktivnosti ugovorenih projekata.

Godišnji plan prikazuje i okvirne rokove raspisivanja i završetka natječaja / poziva te potpisivanja ugovora, a informacije u godišnjem planu podložne su dopunama te će biti ažurirane po potrebi.

U privitku ove objave nalazi se tablica – 1. izmjena i dopuna - Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2021. godini iz Proračuna Grada Vukovara.

1. Izmjena i dopuna Godišnjeg plana raspisivanja natječaja