×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/10/03/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/10/03/04

{gallery}2016/10/03/04{/gallery} Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom JA MAGARAC, prema tekstu Zvonimira Baloga i u režiji Dražena Ferenčine - u petak, 7. listopada 2016. u 10 sati. Predstava je namijenjena organiziranom posjetu vukovarskih dječjih vrtića, ali dio ulaznica je i u slobodnoj prodaji po cijeni 15 kuna.

"Rastreseni profesor, bauk, sjena, hunjavica te dječak i djevojčica krenuli su u potragu za pričom. Oni je žele kušati, izmjeriti, popraviti, promijeniti, ali priča im se opire i kao svaka prava priča vuče ih za nos, mijenja ih, poigrava se njima. Dok jure na kotormotaču ili hodaju na rukama u potrazi za sebi sličnima, uče povijest ili nose jedni druge na leđima, likovi Balogovih priča u stalnoj su jurnjavi poput djece što trče, vrište, smiju se i love kratkoću školskog odmora između dva sata povijesti i hrvatskog... Stihovi antologijskih pjesama ušli su u tkanje Balogove proze kao trenutak osobnog usklika, uzdaha, predaha ili namjernog skretanja pogleda..." (Nives Madunić Barišić)